IMG_1990

What goes around comes around

februarie 27, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

Conceptul de upcycling a reuşit să iasă în evidenţă cu soluţii inovatoare şi benefice mediului înconjurător. Transformarea unor resturi de prelată de camion în produse utile, neconvenţionale, cu un design aparte reprezintă un alt mod prin care conceptul se remarcă într-un mod creativ. Să găseşti soluţii la ceva ce pare fără soluţie este atât o atitudine, cât şi o provocare. Îţi oferă prilejul de a-ţi pune ideile in practică, libertatea de a fi creativ şi nonconformist.

Prelata de camion are o poveste ce merită a fi spusă. După lunga sa călătorie pe drumurile prăfuite, din oraş în oraş, prin soare, ninsoare, vânt şi ploi este adusă în atelierul Upside Down. Aici are parte de un tratament ca la spa: curăţată cu grijă, tăiată la dimensiuni uşor de manevrat, din care sunt croite piesele ce vor fi cusute pentru a ajunge în forma finală- portofele slim, coperti pentru carte si genţi. Ceva ce la prima vedere părea fără soluţie s-a reinventat într-un produs funcţional, inedit şi unic! Datorită texturii prelatei de camion, portofelul slim este rezistent şi impermeabil.

Conceput după nevoile tale, este compartimentat astfel încât buletinul tău încape perfect. Cărţile de credit şi de vizită au un loc special, la fel şi bancnotele.

Dovada că esti un eco friendly, este faptul că porţi în buzunarul tău un produs ce duce mai departe povestea prelatei de camion.

Upside Down