Romanian Design Week

Upside Down la Romanian Design Week

mai 16, 2016 by upsidedownro - Niciun comentariu

Cea de a patra ediţie a Romanian Design Week se apropie cu paşi repezi, iar entuziasmul participanţilor creşte odată cu pregătirea ultimelor detalii organizatorice. Pe parcursul a 17 zile (20 mai – 5 iunie) creativitatea îşi mută casa la Bucureşti, în Piaţa Amzei, prilej de reuniune a 150 de artişti şi designeri, care îşi vor expune creaţiile la categoriile: Arhitectură şi Design Interior, Design de Produs, Fashion Design, Design Grafic şi Ilustraţie sau Multidisciplinar. Pe lângă expoziţiile centrale, vor fi organizate o serie de spaţii convenţionale şi neconvenţionale, galerii de artă, ateliere sau proiecţii.

Pe lângă noutăţile legate de locaţia evenimentului, ediţia curentă RDW aduce cu sine noutăţi şi în ceea ce priveşte participanţii, în rândul cărora se numără şi al nostru Upside Down, prezent la categoria Design de Produs.

Pentru că suntem „new entry”, anul acesta ne-am hotărât să aducem în atenţia publicului un produs al cărui lansare va avea loc chiar la RDW. Astfel, scoatem din atelier Geanta Robinson, căci despre ea este vorba, şi o aducem pentru prima dată în faţa publicului larg. Ne bazăm pe inovaţia pe care o aduce noul produs, care pe lângă calitatea de a fi upcycled, respectă şi filosofia pe care se bazează şi restul accesoriilor Upside Down: aceea de a rezolva o nevoie a publicului. Geanta este concepută în colaborare cu Bisector Studio, reprezentat de Alexandra Ghioc, designer de produs şi Radu Carnariu, artist vizual. Pe principiul modularităţii, produsul vine cu un atribut nou până la ora actuală pe piaţa din România: o clapă prevăzută cu spaţiu unde se poate introduce un pahar refolosibil.

Vă aşteptăm începând cu data de 20 mai în Piaţa Amzei pentru o doză de creativitate, noutăţi din industria artistică şi de design şi o experienţă memorabilă.