ok

Upside Down înseamnă…voluntari!

septembrie 7, 2014 by upsidedownro - Niciun comentariu

Așa cum sugera Platon, începutul este cheia, însă niciodată nu este totul. Workshopurile Upside Down au reprezentat oportunitatea care, îmbinată cu ambiţia şi momentul oportun, a oferit tinerilor liceeni doritori șansa de a se alătura echipei proiectului.

Spirite creative, vesele, curioase şi entuziaste au trecut pragul casei Upside Down, dovedind încă de la început dorinţa de a împărtăşi conceptul de upcycling în comunitate. Astfel, adolescenţi din diferite licee, cu vise frumoase şi aşteptări de viitor, au descoperit că împărtăşesc aceeaşi dorinţă, aceea de a schimba ceva. Astfel, ei au devenit echipa actuală a voluntarilor Upside Down.

Am fost curioşi să aflăm impresiile unora dintre aceşti omuleţi noi cu privire la voluntariatul pe care îl desfăşoară. Astfel, am adunat patru păreri distincte:

“De ce vrei să te implici în proiectul Upside Down?”
Silvia: “Vreau să mă implic, deoarece proiectul îmi stimulează creativitatea, iar oamenii din echipă sunt awesome.”

“Ȋţi place ce faci la Upside Down?”

Patricia: “Da, îmi place mult. E interesant şi fun. Echipa e grozavă şi îţi dă posibilitatea să fii creativ.”

“Din perspectiva ta, ce cuvânt ai alege pentru a defini voluntariatul la Upside Down?”

Marta: “Ingenios, deoarece ne ajută să ne dezvoltăm imaginaţia şi să descoperim noi laturi ale personalităţii noastre.”

f“Cum vezi tu produsele Upside Down?”

Gabriela: “Toți oamenii, părerea mea, ȋși doresc să se identifice prin ceva diferit de tipic, ceva reprezentativ pentru personalitatea fiecăruia. Eu, cel puțin, sunt adepta acestui fapt – să fii posesorul a ceva unic, să ȋți creezi propriul stil. După participarea la workshopul de upcycling, am descoperit modul ecologic prin care pot face asta. Să pot ajuta natura prin intermediul genților, portcarturilor, portofelelor? Genial! Din primul moment ȋn care am adăugat ținutei mele unul din produsele Upside Down, pe care le dețin, m-am simțit mȃndră că reprezint un proiect care lucrează pentru o lume mai bună. Acel sentiment – vreau să-l ȋmpărtășesc.

Ai o carte și nu știi cum să o protejezi? Upside Down vine ȋn ajutor cu super coperte! Te-ai plictisit de vechiul portofel? La Upside Down găsești cele mai originale modele. Te-ai săturat să ai foile ȋmprăștiate? Upside Down ȋți oferă mape practice și te scapă de griji! Și, bineȋnțeles, mereu mai este loc de ȋncă o geantă.”

lÎn concluzie, familia Upside Down a primit noi membri, voluntari gata să experimenteze, să comunice interactiv şi, cel mai important, să împărtăşească conceptul de upcycling cu cât mai multă lume!

Realizat de
Gabriela Slătineanu,
voluntar Upside Down