HR Summit

Project URL: http://hrsummit.ro/
Project Client: HR Summit

Libero Events este agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, TeCOMM, MarkDay, ARThitecture, Software Arhitecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul și încrederea în clienți ce devin parteneri și în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, e-commerce, marketing, software, sales și antreprenoriat.

HR Summit este locul de întâlnire al specialiștilor de resurse umane, managerilor, directorilor, furnizorilor de servicii HR și a celor care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman unde pot afla care sunt cele mai noi tendințe, care sunt cele mai eficiente soluții pentru business-ul în care sunt implicați.

În cadrul evenimentelor HR Summit ne-am prezentat cu produse din materiale recuperate din prelată de camion.

Portofele Slim Upside Down din prelată de camion veche personalizate cu logo-ul HR Summit și coperta de carte din banner stradal personalizată cu mesaj inspirațional ” Sometimes I like to treat myself at work & just do one thing at a time”.

 

  • Rezultate: portofele slim personalizate cu logo-ul HR Summit și copertă de carte cu mesaj inspirațional
  • Personalizare produs : serigrafie personalizată
  • Materiale folosite: banner stradal și prelată de camion