FigShare

Project URL: http://figshare.com/
Project Client: FigShare

FigShare își propune să dezvolte zona cercetării științifice și de date din lume. Ideea a luat nastere in 2010, în timp ce fondatorul Mark Hahnel studia la Colegiul Imperial din Londra. El a vrut să dezvolte o modalitate de a partaja toate tipurile de seturi de date – digitale și de alta natură – într-un spațiu deschis. Pe vremea aceea era o platformă “ce permitea oamenilor de știință și cercetătorilor să primească recunoștință și credit pentru toată munca depusă” spune Hahnel.  A durat doar 2 ani și platforma, în prezent are angajați în Marea Britanie , SUA și Romania și servește sute de mii de cercetători pe lună și găzduiește 1,5 milioane de documente din domeniu.

„Our mission is to improve and open up the dissemination and discovery of scientific research”. Mark Hahnel

Colaboarea Figshare cu Upside Down a început în vara anului 2014.

Din bannere stradale și prelata de camion am realizat mape personalizate Figshare pentru prezentările și evenimentele acestora. Cu un număr considerabil de produse – 200 de mape livrate am reușit să recuperăm de la ardere sau aruncare la gunoi 4.9 mp prelată de camion și 66.2 banner stradal recuperat.

Personalizare produselor – serigrafie în patru culori.

Nu numai noi suntem multumiți de această frumoasă colaborare ci ne bucurăm și de feedback pozitiv din partea celor ce au participat la evenimentele organizate de Figshare.

  • Rezultate: 200 mape pentru pentru prezentările și evenimentele Figshare.
  • Personalizare: serigrafia logoului în patru locuri.
  • Materiale folosite: prelată de camion și banner stradal recuperat.