TIFF

Project URL: http://tiff.ro/
Project Client: Festivalul Internaţional de Film Transilvania

Organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, înfiinţat în anul 2002, este în continuare primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

Iată că în cei 14 ani de existenţă, TIFF  a devenit un brand, o carte de vizită în România şi toate acestea se datorează organizării festivalului, atmosferei efervescente, multitudinii de evenimente, seminarii, concerte şi petreceri. La toate acestea se adaugă calitatea programelor prezentate şi promovarea producţiilor autohtone. TIFF este o manifestare culturală cu un impact major asupra comunităţii deoarece în cele 10 zile de festival, oraşul este invitat să ia parte la activităţi inedite.

Upside Down s-a alăturat festivalului de anul acesta, ceea ce îl transformă într-un festival şi mai cool, deoarece e prietenos cu natura, într-un cuvânt a devenit mai sustenabil. Am creat pentru TIFF produse inspirate de film. Din bannerele lor stradale și prelată de camion am realizat două tipuri de genţi și copertă de agendă, iar din prelată de camion am făcut mini-portofele.

  • Rezultate: 100 de genți borsetă, 100 de genți cilindru, 150 de coperți pentru agendă.
  • Personalizare: etichetă țesută și serigrafie logo TIFF
  • Materiale folosite: bannere stradale și prelată de camion & resturi de prelată de camion