Edurom

Project Client: Edurom

EDUROM oferă pe piața din România servicii specializate în domeniul Resurselor Umane. Performanță, know-how și personalizare – sunt elementele care caracterizează modul în care EDUROM înțelege să acționeze în cadrul proiectelor dezvoltate.

EDUROM este unicul reprezentant în România și Republica Moldova a licențelor globale BELBIN și SITUATIONAL LEADERSHIP. Compania lucrează în strânsă colaborare cu Belbin Associates UK (Home of BELBIN) și Center for Leadership Studies USA (Home of Situational Leadership).

În cadrul trainigurilor pe care le organizează, fiecare participant primește un caiet de lucru și o mapă pentru a pune toate materialele necesare cursului. Datorită faptului că avem valori comune: “credem în responsabilitatea pe care o avem față de ceea ce se întâmplă în societate și înțelegem să facem acest lucru susținând proiecte și programe în ariile de educație și mediu”, Edurom a decis să achiziționeze mape din bannere stradale, personalizate cu logo-ul lor. Din decembrie 2013 suntem furnizorii firmei Edurom.

  • Rezultate: o mapă personalizată în funcție de dimensiunea materialelor pe care le oferă la curs, care prezintă un compartiment principal, un buzunar interior și închidere prin elastic
  • Personalizare produs: serigrafie într-o singură culoare
  • Materiale folosite: bannere stradale de la diferite companii