0741 337808
salut@upside-down.ro

Antalis

Antalis este lider European în distribuția de hârtie, soluții de ambalare și produse de comunicare vizuală, numărul 2 la nivel mondial cu vânzări de 2,528 miliarde euro în 2013. Cei 6.000 de angajați sunt la dispoziția a peste 125.000 de clienți din toată lumea, în 44 de țări prin intermediul a 100 centre de distribuție. Antalis livrează 12,000 de comenzi zilnic în Europa și distribuie 1,8 milioane de tone de hârtie în toată lumea.

Wink

Prezent pe piaţa de publicitate Out of Home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia.

Din 2016, WINK este furnizor de materiale pentru Upside Down provenind de la cea mai mare casetă luminoasă din Romȃnia (270mp de poliplan) și, la rȃndul lor, recomandă partenerilor cu care colaborează să adopte o atitudine pozitivă față de mediul înconjurător, să recicleze și să reutilizeze materialele folosite în campaniile de comunicare.

GETICA OOH

GETICA OOH deține în prezent, aproximativ 12% din piața de publicitate outdoor și este una dintre companiile lider în calitate pe piața furnizorilor de spații și servicii outdoor.
Din 2013, GETICA OOH este furnizorul nostru principal de bannere stradale folosite în diferite campanii de comunicare. Au ales să susțină proiectul recomandând clienților cu care lucrează o alternativă de reciclare a materialelor și de transformare a acestora în ceva practic.

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv.
Din iunie 2012, facem parte din comunitatea Impact Hub Bucharest, iar în 2013 am participat la prima ediție a acceleratorului 60 Day Challenge, care ne-a ajutat să ne dezvoltăm proiectul.

Libero Events

Libero Events are ca activitate principala organizarea de evenimente, dar si activitatile de relatii publice in domenii precum : tursim, home&deco, comert online, resurse umane, antreprenoriat, arhitectura, IT&C, vanzari si asigurari.
Printre evenimentele organizate de acestia in Romania, se numara conferinte si targuri precum : Touristica, Deco Show, Book Show, The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Software Architecture Day, Cluj Sales Conference, Cluj Insurance Conference, ARThitecture

Namogo

Namogo este una dintre cele mai faine agenţii de consultanţă în design şi identitate cu sediul în Iaşi, România. Ei vizualizează şi implementează designul ca un mediu de comunicare, cu scopul de a diferenţia identitatea unei companii sau a unui produs. Echipa Namogo a creat identitatea vizuală a proiectului Upside Down și ne-a oferit consultanță de brand.

Expert Mind

Nominalizată cu locul I în Topul firmelor de contabilitate din Iași, oferă servicii complete și soluții inovative în domeniul financiar-contabil urmărind optimizarea costurilor, eficientizarea timpului și dezvoltarea durabilă a colaboratorilor.
Specializati în servicii: contabile, juridice, resurse umane, recuperări creanțe, consultanță fiscală și managerială în cei 10 ani de activitate, Expert Mind a răspuns cu profesionalism cerințelor noastre.

Și tu poți fi un mini-erou!

Cu un produs Upside Down salvezi un material de la a fi ars sau aruncat și contribui la a-i scrie o nouă poveste! Fii un upside downer!