cover-foto-made-in-ro-8-pt-user

Made in RO #8

decembrie 13, 2016 by upsidedownro - Un comentariu

Cu drag vrem să te informăm că în perioada 17 – 18 decembrie vom fi prezenți în București, la târgul Made in RO, ediția cu numărul #8, la care te așteptăm cu idei noi de cadouri pentru Crăciun, marca Upside Down.

Made in RO este un târg de design românesc, organizat de Designist, cu o gamă de produse atent selectate, realizate de tineri designeri români. Vei putea alege din sute de cadouri cool, care vor face valuri de sărbători.

Acest târg este o oportunitate pentru Upside Down de a-ți prezenta colecțiile de produse upcycled, special selectate: Made to Remember și Rembrandt Yourself. Vrem să te ajutăm să transformi Crăciunul, într-un moment special cu cadouri pentru cei dragi. Ne-am bucura nespus să fii alături de noi și să împărtășim momente frumoase împreună.

De ce este Made in RO special? Deoarece, alături de Upside Down vor participa designeri români de produs, vom interacționa și vom crea o atmosferă prietenoasă care, cu siguranță nu trebuie ratată. Vacanța de sărbători va începe, numaidecât inedit, având cadourile potrivite pentru cei dragi. Vom sta la dispoziția ta cu multă voie bună, dar și cu o gamă variată de produse cu un design original, așa cum te-am obișnuit și în anii anteriori.

Colecția Made to Remember este despre momentele în care ai investit în tine, în care te-ai implicat pentru a face o schimbare, indiferent că e vorba de locul de muncă, de business-ul pe care încerci să îl dezvolți sau proiectele în care te implici. Culorile liniștite, care amintesc de cerul calm și diminețile răcoroase, ne duc într-o atmosferă de meditație asupra a ceea ce am realizat și a faptului că trebuie să sărbătorim, să ne bucurăm de lucrurile pe care le-am realizat, de eșecurile care ne-au ajutat să creștem și să ne dezvoltăm, de proiectele care sunt în curs de realizare.

dsc_0949

Prin prezentarea colecţiei Rembrand Yourself vrem să transmitem că puterea de a schimba imaginea, brandul nostru sau a unei întregi comunităţi stă exact  în mâinile noastre, a fiecăruia dintre noi, cei care citesc aceste rânduri. Rembrandt Yourself, tradus Rebrand Yourself înseamnă în același timp, să te uiți la imaginea pe care o ai despre tine, la imaginea noastră, și să scoatem în evidență valorile în care credem. Cum poți face asta? O soluție ar fi prin Upcycling, care înseamnă a da valoare unui lucru uzat/vechi. Rebranding și upcycling este Upside Down la un loc, pentru că noi vrem să contribuim la imaginea comunității noastre.

rembrandt-12

Te așteptăm cu idei originale și mult entuziasm să conturăm împreună începutul unei schimbări și în același timp a unei vacanțe de succes! Așadar, ne vedem sâmbătă și duminică începând cu ora 11:00, la Impact Hub Bucharest, la Made in RO #8.

Let’s Made in RO, ho ho ho! :)