IMG_9564-720x600

De ce aleg un portofel slim

aprilie 4, 2018 by upsidedownro - Niciun comentariu
Indiferent de varsta pe care o ai, portofelul slim are o mare importanta in activitatile zilnice. Fie ca alegi sa platesti cash sau utilizezi cardul, cu siguranta ai o modalitate de protectie a lor.
Portofelul slim este un accesoriu absolut necesar si eficient pentru a pastra bancnotele, cardurile si buletinul. Pe langa utilitatea acestuia, un alt punct forte este aspectul. Fiind un produs discret, chiar si plin are maxim 1 cm grosime;
Ca proaspat detinator al unui portofel slim si membru nou al echipei, astazi va voi vorbi despre importanta, precum si despre motivele folosirii unui astfel de produs.
White-Noise-1-720x600

Calitatea unui portofel slim UPSIDE DOWN

La fiecare produs pe care il achizitionam, calitatea reprezinta un necesar, nu doar o dorinta. Dupa cum bine stim, actul de cumparare este un proces care ofera beneficii viitoare.
De aceea, noi ne-am propus ca portofelul pe care il oferim sa indeplineasca acest criteriu. Realizat 100% din resturi de prelata de camion, portofelul slim este rezistent, impermeabil si ajuta la recuperarea de la ardere sau aruncare a 0.08 mp de material. Prelatele de camion au un rol foarte bine definit. Mai exact, sa reziste in conditii nefavorabile si sa isi pastreze proprietatile.
Astfel putem rezuma in cateva puncte aspectele care asigura calitatea portofelului ales:
  • Confectionat din prelata de camion;
  • Material impermeabil;
  • Cusaturi rezistente datorita folosirii atei tip polyester;
  • Poate fi ușor curatat cu apa si sapun.

IMG_9560-720x600

De ce un portofel slim din multele variante posibile

La fiecare achizitie pe care o facem întrebarea „de ce?” este fundamentala pentru decizia finala. Exista numeroase motive pentru care sa alegi un astfel de produs. Portofelul a devenit un accesoriu indispensabil, iar primul aspect pe care il luam in considerare este compartimentarea acestuia.
Daca esti o persoana ordonata sau iti doresti sa imbunatatesti aceasta calitate, portofelul slim iti ofera cadrul necesar. Compartimentarea este simpla, extrem de utila si pliata pe nevoile de baza a fiecarei persoane.
 IMG_9564-720x600
Iata principalele motive care iti vor raspunde si mai bine la intrebarea fundamentala precizata anterior:
  • Multitudinea de modele iti da sansa sa iti pastrezi felul unic de exprimare;
  • Esti implicat in protejarea mediului inconjurator;
  • Incap bancnotele, cardurile, precum si buletinul sau cartile de vizita;
  • Este un produs diferit si admirat de cei din jur.
Motivele sunt diverse, importanta este bine definita, asa ca ramane doar sa ne bucuram de acest produs. Practic și stylish, iti va fi mult mai usor sa pastrezi ceea ce este important pentru tine.
Nu pierde timpul si alatura-te noilor detinatori de portofel slim Upside Down. Modelul tau preferat este
doar la un click distanta.