blog

Iarna aceasta, Upside Down este Secret Santa!

decembrie 4, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

În magazinul on-line Upside Down a început luna cadourilor, așadar te invităm în perioada 4-20 decembrie să achiziționezi unul din cele trei produse propuse de noi: Coperta & Agenda, Geanta Box și Portofelul Slim.

De ce suntem noi Secret Santa?

Completează formularul de comandă, la secțiunea ”Mențiuni Comandă” introdu codul SecretSanta 2015 și acesta va fi semnalul tău că vrei Secret Santa să ajungă la tine.

Nu uita, cumpără responsabil și vei fi răsplătit! Cadourile sunt surpriză, iar pe 21 decembrie afli dacă Secret Santa ajunge la tine.

Spor la cumpărături, iarna asta fii cu susu-n jos!

Aici este REGULAMENTUL oficial al concursului:

CONCURS  “IARNA ACEASTA SUNTEM SECRET SANTA”

Secţiunea 1: Organizatorul Concursului 

Concursul „Iarna aceasta suntem Secret Santa” este organizat de Asociația Reversibil (denumită în continuare « Organizator ») cu sediul în Mun Iași, Sos. Arcu, nr. 23, camera 1, Bloc CL3, Etaj 8, Ap.44, Județ Iași, România, CIF 30783184, sub numărul: 205/A/2.10.2012.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

Secţiunea 2: Locul și durata desfășurării concursului  

Concursul „Iarna aceasta suntem Secret Santa” este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Upside Down (www.facebook.com/upsidedownro). Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă.

Concursul „Iarna aceasta suntem Secret Santa” se desfășoară în perioada 4 decembrie 2015 – 20 decembrie 2015  până la ora 12:00 PM.

Secţiunea 3: Drepturi de participare  

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, indiferent de vârstă, sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și II ale acestora. În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Secţiunea 4: Protecția datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strângerea si utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Secțiunea 5: Mecanismul concursului

  1. Între 4 şi 20 decembrie participanții trebuie să comande de pe site-ul http://upside-down.ro/ unul dintre produsele: Agenda + Coperta, Portofel Slim, Geanta Box.
  1. Pentru a intra în concursul organizat de Upside Down, participantul va trebui să completeze în formularul de comandă sectiunea “Mențiuni Comandă” codul: SecretSanta2015. Prin acest cod clientul își dă acordul de participare la concurs.
  1. Pe 20 Decembrie la ora 12 PM Upside Down va opri concursul. Cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți (prin intermediulRANDOM.ORG), numele lor  vor fi anunțate pe pagina de Facebook.
  2. Organizatorul va lua legătura cu cei 3 câștigători și se vor stabili toate detaliile necesare pentru expediția cadoului.

 Secțiunea 6: Premiile concursului

Premiile sunt secrete și au o valoare de 200 de ron.

  1. Pe 20 Decembrie la ora 12:00 PM, Upside Down va opri concursul şi va întocmi lista cu participanții la concurs.
  2. Cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți (prin intermediul RANDOM.ORG), numele lor  vor fi anunțate pe pagina de Facebook.  Câștigătorii vor fi anunțați în data de 21 decembrie la ora 18:00.

Secțiunea 8: Notificarea si predarea premiului

Organizatorul va lua legătura cu cei 3 câștigători prin intermediul unui mesaj pe Facebook și se vor stabili toate detaliile necesare pentru expediția cadoului.

  1. 2.Organizatorul va trimite un număr de 3 (trei) mesaje într-un interval de 3 (trei) zile către câștigător, dacă acesta nu răspunde atunci se va alege o altă persoană prin tragere la sorți (RANDOM.ORG)
  2. 3.Organizatorul va acoperi plățile aferente transportului.

Secțiunea 9: Regulamentul concursului 

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina Upside Down, la secțiunea “Notes”.

Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îți rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina Facebook Upside Down.  Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acorda.

Secțiunea 10: Litigii  

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu își va asuma nici o răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea Upside Down sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din această acțiune.

Secțiunea 11: Contact 

Pentru mai multe informații referitoare la concurs , vă rugăm să vă adresați echipei de organizare: salut@upside-down.ro

 Regulament Secret Santa 2015