Happy birthday, Upside Down!

iunie 1, 2016 by upsidedownro - Niciun comentariu

Curajul ne-a dat aripi și ne-a ajutat să putem sărbători astăzi, 1 iunie 2016, 4 ani de când ideea noastră a primit impulsul de care avea nevoie pentru a fi implementată și pentru a deveni Upside Down. Viața e o continuă călătorie din care trebuie să știi să păstrezi ce e mai bun. Astfel a apărut și această dorință de a aduce o noutate Iașului, de a-l împrospăta și a schimba ceva. Printr-o călătorie în India. De aici a pornit inițiativa, iar câștigarea marelui premiu la concursul de antreprenoriat social internațional Social Impact Award a fost un impuls. Unul care ne-a dat avânt și încredere. Am pornit, așadar, cu ideea unui proiect care să aibă impact atât pe plan ecologic, cât și social, și-am reușit să ajungem în atenția oamenilor care-și doresc să schimbe ceva în bine.

În atelierul Upside Down folosim bannere stradale și prelate de camion cărora le oferim un alt sens în utilizare prin prelucrarea lor manuală. Echipa noastră de suflete creative cu simțul detaliilor transformă aceste obiecte uzate, aparent nefolositoare, dar cu siguranță dăunătoare mediului, în produse practice. Găsim în această activitate bucuria de a contribui la schimbarea și binefacerea mediului înconjurător.

Pentru că am avut curajul să gândim diferit, în cei 4 ani de activitate am dezvoltat parteneriate cu alte ateliere și companii, cu magazine prietenoase cu produsele noastre și care le promovează în București, Timișoara, Cluj și Iași.

În cuibul de lucru în care ne adunăm cu toții, imaginația nu e la locul ei, ci cu susul în jos, așa cum e și a copiilor care reușesc să surpindă prin modul lor de a vedea lucrurile.

Aşadar acum, în prag aniversar, ne dorim ca toate reuşitele cu care ne mândrim nespus să se înmulţească. Ne dorim noi provocări, pentru că doar aşa putem crea lucruri minunate, şi vrem să ne presărăm drumul cu proiecte frumoase şi oameni receptivi. Iar cât timp noi cinstim un pahar de optimism, aruncăm pe umerii voştri o provocare cu iz aniversar: imaginaţi-vă cum ar fi viaţa dacă nimic din ceea ce se pierde nu s-ar putea recupera şi cinstiţi împreună cu noi pentru iniţiative îndrăzneţe şi creativitate!

Fiți parte din această comunitate cumpărând produsele noastre pentru care v-am pregătit o reducere surpriză. Let’s celebrate!