eye-film-festival

Fi(l)m mai aproape

septembrie 22, 2016 by upsidedownro - Niciun comentariu

Simțim împreună febra minutelor scurse înainte ca Parcul Central din Bacău să primească oamenii curioși, doritori de a lua parte la evenimentul ce-i aduce pe scenă pe actori deosebiți: Marian Râlea, Ioana Crăciunescu și Marian Grigore, veniți special pentru proiecția de gală a filmului Sieranevada, regizat de Cristi Puiu.

eyeff-1

‘’Cu ochii pe festivalul filmului’’, ne amintim cum am trăit fix aceleași emoții în momentul în care Upside Down a prins viață. Eye Film Festival este pur românesc și ne mândrim cu eroii noștri de zi cu zi care ne fac inimile să aplaude atunci când urcă pe scenă. Ei nu apar la TV și nici nu își fac publică munca zilnică. Pasiunea nu are nevoie de așa ceva, pasiunea din oameni se vede la prima strângere de mână când omul își dezbracă sufletul în fața ta și auzi cine este el și ce reprezintă.

eyeff-4

Ei bine, prietenii noștri de la Eye Film Festival, actori sentimentali de altfel, ne-au propus să-i ajutăm. Împreună, dorim să devenim acei eroi care nu poartă pelerine și pe care nu-i găsești decât atunci când ai mare nevoie de dânșii. Cinematograful Central din Bacău este locul care păstrează sute de poveşti şi este pregătit să scrie multe altele în curând! Pentru că echipa Eye Film Festival își propune să îl redeschidă.

eyeff-3

Unul dintre bannerele festivalului de anul acesta va fi transformat de către noi, în 3 genți box, 3 huse pentru tabletă și 3 coperte de carte. Vrem să ți le oferim ție, cititorule, pentru că știm că prin ceea ce facem, vei putea lua o mică parte din festival, pentru că în felul acesta, alături de Eye Film Festival, aducem cinematografia mai aproape de oameni.
Ce trebuie să faci pentru a primi un produs unic, din bannerul Eye Film Festival?
1. Apasă Like & dă Share la pagina Eye Film Festival, cu descrierea „Fi(l)m mai aproape”, pentru a duce povestea mai departe.
2. Lasă un comentariu la această postare în care să menționezi filmul tău preferat.
3. Bucură-te mai mult de viață! :)

Concursul se va desfășura în perioada 16-25 septembrie, iar câștigătorii vor fi selectați prin random.org, și anunțați pe pagina oficială a evenimentului.
Până data viitoare, îți dorim mult succes și nu uita să Fi(l)m mai aproape!

eyeff-2

Sursa fotografii: www.facebook.com/EyeFilmFestival