0741 337808
salut@upside-down.ro
UpsideDown » Echipa
Andreea Zaharescu
Co-founder

Andreea este un călător.
Îi place să vadă lumea și să facă schimb de idei cu oamenii.
De aceea, atunci când a trăit timp de 10 luni în India, nu a putut să nu își pună întrebarea: ce ar fi dacă am face Upcycling și în România?
Cu ideea unui proiect nou și multă perseverență, Andreea adună în jurul ei oamenii cu care poate să facă asta.

Diana Crețulescu
Junior Product Designer

Cu o atenție la detalii de invidiat, se ocupă de realizarea produselor Upside Down şi aduce inspiraţie și culoare în atelier. Fire complexă, cu un suflet artistic, este tehnică și are un simţ estetic foarte dezvoltat. Pacifistă și jucătoare de handbal, Diana este foarte pasionată de design industrial.

Sonia Rusu
HR Analyst

Colaboratori

Ioana Chirianu
HR Consultant

Ioana este cea care a adus majoritatea echipei împreună. Ea se ocupă de monitorizarea activităţilor noastre,organizarea ședinţelor de lucru şi alte întâlniri, fiind structurată și organizată. Fire veselă şi optimistă, pune suflet în tot ce face. În plus, ne impulsionează, ne temperează și ne ajută să ne dezvoltăm profesional.

Iulian Vasilescu
Online Marketing Specialist

Fire filozofică și poetică, Iulian vede întotdeauna partea plină a paharului şi înveseleşte atmosfera din atelier. Cu un backround în vânzări şi marketing, el se ocupă de parteneriate şi colaborări, iar în timpul liber face sport şi frecventează clubul de carte. Culoarea preferată este verde!

Marian Grosu
Graphic & Web Designer

Marian, caracterizat de o gândire out of the box, realizează imaginile pentru campaniile de promovare, este un foarte bun organizator și mereu orientat spre găsirea de soluții. Când nu este la Upside Down, Marian este Chef la un restaurant. Năstruşnic şi original, Marian dă un plus de savoare în tot ce realizează.

Olivia Alexandriuc
Designer produs/Manager producţie

Designul fiecărui produs cu susul în jos, de la primul portofel în 2012 până astăzi, este realizat de Olivia. Un bun organizator și perfecţionistă, ţine foarte mult la calitate. Biciclistă şi pasionată de outdoors, este mereu la curent cu cele mai noi tendințe pe design de produs.