imagine blog

De #Crăciun, Prietenul la cadouri se cunoaște!

decembrie 4, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

Un prieten drag ție, ar putea fi încântat de funcționalitatea și durabilitatea cadoului de anul acesta.

Upside Down vine în ajutorul tău cu un concurs super:

De #Crăciun, Prietenul la cadouri se cunoaște!

Oferim 3 premii, cele mai noi și mai apreciate produse de către clienții Upside Down. Iată o ocazie potrivită pentru ca unul din prietenii tăi să intre în posesia kitului de călătorie și nu numai: un Monster Bag, un Portofel Slim și o Borseta Metallic.

Concursul se desfășoară în perioada 28 noiembrie-20 decembrie până la ora 12:00 p.m.

Ce trebuie să faci?

Recomandă un prieten într-un comentariu la poza de concurs de pe pagina noastră de Facebook și spune-ne de ce crezi că i se potrivește acestuia kitul de călătorie Upside Down.

Nu uita, de Crăciun este important să dăruiești fapte bune și cadouri meșteșugite de spiridușii Upside Down ca să te bucuri de o iarnă cu ”susu-n jos”!

Aici este REGULAMENTUL oficial al concursului:

CONCURS PRIETENUL LA CADOURI SE CUNOAŞTE

Secţiunea 1: Organizatorul Concursului

Concursul „Prietenul la cadouri se cunoaște” este organizat de Asociația Reversibil (denumită în continuare « Organizator ») cu sediul în Mun Iași, Sos. Arcu, nr. 23, camera 1, Bloc CL3, Etaj 8, Ap.44, Județ Iași, România, CIF 30783184, sub numărul: 205/A/2.10.2012.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

Secţiunea 2: Locul și durata desfășurării concursului

Concursul „Prietenul la cadouri se cunoaște” este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Upside Down (www.facebook.com/upsidedownro). Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresă de e-mail validă.

Concursul „Prietenul la cadouri se cunoaște” se desfășoară în perioada 28 noiembrie 2015 – 20 decembrie 2015  până la ora 12:00 PM.

Secţiunea 3: Drepturi de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, indiferent de vârstă, sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și II ale acestora. În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Secţiunea 4: Protecția datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strângerea si utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Secțiunea 5: Mecanismul concursului

Între 25 Noiembrie şi 20 Decembrie participanții pot recomanda un prieten pe care ar dori să-l surprindă cu un cadou de la Upside Down. Exemplu: “Ioana, pentru că mi-l împrumută şi mie”.

Un participant poate recomanda un singur prieten astfel că va fi validată doar prima propunere.
Pe 20 Decembrie la ora 12 PM Upside Down va opri concursul şi va desemna câştigătorii. Cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți (prin intermediulRANDOM.ORG), numele lor  vor fi anunțate pe pagina de Facebook.
Răspunsurile valide cuprind: recomandare prieten, nume, motiv!
Organizatorul va lua legătura cu cei 3 câștigători și se vor stabili toate detaliile necesare pentru expediția cadoului.

Secțiunea 6: Premiile concursului

Premiile concursului constau într-un kit format din următoarele produse:  –  Geantă Monster –  Portofel  –  Borsetă Metallic  Valoare 458 lei, iar premiile nu pot fi convertite în bani.

Secțiunea 7: Desemnarea câştigătorului

Pe 20 Decembrie la ora 12:00 PM, Upside Down va opri concursul şi va întocmi lista cu răspunsurile valide.
Cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți (prin intermediul RANDOM.ORG), numele lor  vor fi anunțate pe pagina de Facebook. Răspunsurile valide cuprind: recomandare prieten, nume, motiv!
Câștigătorii vor fi anunțați în data de 20 decembrie la ora 18:00.

Secțiunea 8: Notificarea si predarea premiului

1. Organizatorul va lua legătura cu cei 3 câștigători prin intermediul unui mesaj pe Facebook și se vor stabili toate detaliile necesare pentru expediția cadoului.

2.Organizatorul va trimite un număr de 3 (trei) mesaje într-un interval de 3 (trei) zile către câștigător, dacă acesta nu răspunde atunci se va alege o altă persoană prin tragere la sorți (RANDOM.ORG)

3.Organizatorul va acoperi plățile aferente transportului.

Secțiunea 9: Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina Upside Down, la secțiunea “Notes”.

Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îți rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina Facebook Upside Down.  Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acorda.

Secțiunea 10: Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu își va asuma nici o răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea Upside Down sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din această acțiune.

Secțiunea 11: Contact

Pentru mai multe informații referitoare la concurs , vă rugăm să vă adresați echipei de organizare: salut@upside-down.ro

Regulament Prietenul la cadouri se cunoaște