safe

Conduci în siguranță cu SafeDrive

august 17, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

Un șofer responsabil alege să nu folosească smartphone-ul atunci când conduce.

SafeDrive este prima aplicație mobilă care are grijă ca șoferii să ajungă în siguranță acasă. Cum funcționează? Recompensându-ți comportamentul responsabil la volan. Dacă pornești aplicația și alegi să nu folosești telefonul în timp ce conduci, atunci vei primi puncte.

Punctele pot fi convertite în produse și servicii cu discount pe care le poți achiziționa din secțiunea Marketplace. Just so you know, acolo vei găsi și produsele Upside Down, cu un discount special pentru utilizatorii SafeDrive.

Aplicația are la bază un algoritm complex care începe să atribuie puncte de îndată ce viteza vehiculului depășește viteza 10 km/h. Algoritmul folosește indicatori ca distanța parcursă, distanța zilnică parcursă, viteza și timpul de conducere. Astfel, pentru a păstra un factor de echilibru între profilele de utilizatori – bunici vs. șoferi experimentați, cu cât conduci mai mult, cu atât primești puncte mai rar. Ca rezultat, contribui și la îmbunătățirea siguranței în trafic pentru că îți ții ambele mâini pe volan.

Downloadează aplicația din App Store sau Google Play & condu responsabil.