cover-image-cdce

Cluj Design – Christmas Edition

decembrie 13, 2016 by upsidedownro - Niciun comentariu

Upside Down vine în Cluj în perioada 16 – 18 decembrie. Ce face mai exact? Ei bine, participă la Cluj Design Days, ediția de Crăciun. La fel cum vom fi prezenți pentru prima dată la acest eveniment, la fel vă invităm să fiți prezenți alături de noi, tocmai din curiozitatea de a descoperi ce anume vă așteaptă.

Upside Down vă va aștepta, sigur, cu voie bună și multe idei de cadouri inedite și mai ales, într-o ambianță prietenoasă. Vom avea grijă ca produsele noastre să vă inspire în alegerea potrivită a cadourilor de Crăciun. Produsele Upside  Down cu siguranță, îți vor atrage atenția prin aspectul original și designul minimalist.

Dacă vreți să îi surprindeți, cu adevărat pe cei dragi, e musai să ne vizitați la Cluj Design Days, unde tematica de anul acesta este ”Dreaming of a white Christmas”, ceea ce ne indică nouă că putem transforma produsele Upside Down, efectiv, în cadouri pentru cei dragi și momente speciale cu aceștia.

Inspirați de această perioadă și cu multă căldură specifică, vă așteptăm să socializăm și să fiți primii care alegeți și oferiți cadouri originale. Așadar, vă așteptăm cu multă prietenie, chef de vorbă și multe produse Upside Down la Cluj Design Days Christmas Edition, de vineri până duminică, la Casa TIFF.