borseta prelata de camion upcycled

Bringing Back the 90’s

iulie 27, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

Dacă erai cool în anii ’90, atunci sigur purtai o borsetă la brâu, fie în excursii pe munte sau la mare, fie la discotecă.

History fun fact –inspiraţia pentru crearea borsetei vine din secolul 15, când de curele erau agățate mici pouch-uri. Francezii au anticipat trendul “hands free” cu mult înainte să devină cool. Știau ei ce știau.

Deşi multor persoane nu le-ar plăcea ca borsetele să revină ca must have item, noi credem că obiectele practice, reinventate pot fi cool din nou.

Urmează 6 situații pentru care suntem uimiți că borsetele încă nu au cucerit oamenii creativi:

1. Ești la festivalul la care ai visat tot anul și tot ce vrei este să te zbânțui, hands free, pe muzica preferată. În mulțimea de la concert, vrei să îți știi lucrurile în siguranță. Cele 3 obiecte pe care musai le iei cu tine – smartphone-ul, portofelul și cheile – într-o geantă normală sau în buzunare – ți-ar sta probabil “pe cap”. Dar într-o borseta prinsă în talie, te poți mișca în voie și fără griji.

2. Îți place să mergi cu bicicleta în scurte trip-uri – ai nevoie de un loc în care să îți pui lucrurile necesare.

3. Când mergi la alergat ai unde sa îți pui telefonul, banii și cheile.

4. Când îți plimbi câinele în parc – ai spațiul perfect în care să strecori câteva recompense și sacii igienici pentru dog poop.

5. Cu o borsetă, nu ai niciodată frica de a-ți uita geanta când ieși în oraș.

6. Când intri în rolul de turist sau explorator urban, îți bucuri ochii mai mult cu priveliștea și mai puțin cu verificatul că bunurile sunt în siguranță.

Timp de o lună am făcut research și ne-am gândit la cum putem să recreem borseta pe nevoile de acum & cu un aspect mai modern.

Ai smartphone, dar ai și un ecran vulnerabil la zgârieturi și lovituri – de aici apare safety pocket – pe spatele borsetei pentru a separa cheile de telefon. Formele ușor curbate permit borsetei să fie purtată lejer, în 3 moduri diferite: în talie, pe umăr sau pe spate.

Cu sezonul de festivaluri în plină desfășurare, ești gata să le iei cu avânt? Găsește-ți borseta aici.

borseta prelata de camion upcycled