Borsete Metallic

Borseta – back in vogue

iunie 10, 2016 by upsidedownro - Niciun comentariu

„Moda este ceea ce îţi este oferit de patru ori pe an de designeri. Stilul este ceea ce alegi” spunea Lauren Hutton, model şi actriţă americană. E adevărat însă că moda e ciclică. Nu e de mirare că stilul hainelor şi al accesoriilor anilor ʹ70, ʹ80 sau ʹ90 a împânzit din nou paginile revistelor de modă. Printre acestea, borseta, accesoriul-regină al anilor ʹ90, revine încet, dar sigur în trend, spre bucuria nostaligilor acelor vremuri şi caută să cucerească şi de ce nu, să fidelizeze o nouă generaţie.

O alternativă la produsele existente pe piaţă sunt Borsetele Metallic de la Upside Down. Confecţionate din prelate de camion, borsetele noastre ajută la recuperarea de la procesul de ardere sau aruncare a 0.2 mp de prelată de camion. În plus de asta, Borsetele Metallic sunt impermeabile şi rezistente.

Tocmai datorită avantajului de a fi foarte practice prin faptul că acţionează ca un accesoriu hands free, borsetele sunt asociate cu unele evenimente nonconformiste cum ar fi festivalurile. În ultimii ani, la noi în ţară, cultura acestui tip de evenimente a crescut semnificativ, spre bucuria celor care adoră o astfel de experienţă. Pe lângă trio-ul deja arhicunoscut Electric Castle, Untold şi Summer Well, încep să se afirme şi nume precum Airfield, Blaj Alive, Padina Fest, Waha, Spellground, Rock the City şi multe altele.

În contextul acesta, borsetele au câştigat din nou popularitate în ultimii ani, devenind, alături de hamace, corturi şi pături, unul dintre accesoriile emblemă ale festivalurilor. La graniţa dintre funcţionalitate şi fashion item, borseta luptă pentru a câştiga teren în preferinţele noilor generaţii, care dacă ar fi să luăm în calcul părerile internauţilor, se pare că privesc accesoriul cu scepticism.

La Upside Down, punem accentul pe fucţionalitate fără să neglijăm importanţa componentei estetice în crearea de accesorii. Toate produsele Upside Down au un concept deosebit în spate şi îşi au originea în nevoile voastre cotidiene. Ceea ce este însă şi mai interesant la Borsetele Metallic este faptul că ele au apărut ca urmare a cererii consumatorilor, chiar în cadrul unui festival – Electric Castle.

Izvorâte din nevoile voastre şi perfecţionate de-a lungul timpului, borsetele Upside Down sunt combinaţia perfectă dintre practicabilitate şi estetică, pentru ca voi să vă puteţi desfăşura în voie activităţile zilnice sau să vă bucuraţi fără griji de vibe-ul festivalurilor.