Artmaroc

Artmaroc la Cuimbold Bucuresti

februarie 3, 2015 by upsidedownro - Niciun comentariu

Artmaroc este un proiect  al Asociaţiei Culturale Imbold, organizaţie non-guvernamentală ce promovează industriile creative și tinerii artişti. Împreună cu Acuarela, au creat un mediu plăcut unde poți participa la seri de muzică jazz, teatru şi cafea, unde poţi admira vernisaje de artă contemporană, să te plimbi printr-un mix colorat de obiecte recondiţionate sau să întâlneşti persoane care împart aceleaşi pasiuni şi care consideră că arta poate schimba lumea.

Aici vei găsi găzduite şi produsele Upside Down, mai exact, portofelele slim croite manual din prelată de camion recuperată. Odată separată de tir și de traseu, prelata nu își termină călătoria. Noi o ajutăm să se reinventeze într-o altă formă, să primească un nou sens și un nou ”nume” – Upcycling. Astfel încărcată de experiența călătoriilor, poate să se îndrepte spre tine și să înceapă o altă etapă.

Portofelele sunt concepute şi gândite după nevoile românilor, pentru ca buletinul și bancnotele românești să încapă perfect, iar celelalte buzunare să te ajute să te organizezi și să porți cu tine lucrurile cu adevărat necesare.

Fotografie realizată de Cuimbold.